Info

Informatie:

Betaal- en verzendmogelijkheden. 

Tuindoekenonline kent 4 mogelijkheden voor het afrekenen van u bestelling: 

 

Vooruitbetaling:

Bestellen onder vooruitbetaling is mogelijk.
U maakt het totaalbedrag (inclusief bezorgkosten) over op ons bankrekeningnummer IBAN: NL73RABO01350.33.411 t.n.v. Koi Gifts o.v.v. het bestelnummer wat vermeld staat in uw bevestigingsmail.

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Uw bestelling wordt door PostNL bezorgt.

 

PAYPAL

U betaalt elektronisch via PayPal.
U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord.
U hoeft geen saldo aan te houden. 

Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.
De extra kosten voor deze betaalmethode bedragen € 0,75.

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.
Als internetbankierde kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

 

CONTANT

Als u voor deze methode kiest kunt u de bestelling (volgens afspraak) zelf afhalen en de betaling kunt u dan contant voldoen. 

 

Let op: u kunt bij afhalen alleen CONTANT betalen (geen pin, geen creditcard, geen cheques!)

 

 

Verzending:

 

Verzendkosten:

Standaard wordt er voor de producten  € 6,95 verzendkosten berekend. Voor producten die zwaarder zijn dan 10 kg. worden er automatisch extra verzendkosten in rekening gebracht.

 

Verzending buiten Nederland & België

Verzendkosten voor leveringen buiten Nederland en België worden bepaald aan de hand van de afmetingen en het gewicht van uw bestelling. Na ontvangst van uw bestelling worden deze verzendkosten per mail opgegeven met het verzoek om uw akkoord te bevestigen.

 

Verzendmethode

Brievenbuspost wordt verzonden in blaasjesenveloppen en pakketpost wordt verzonden in deugdelijke kartonnen verpakking. Verzending vindt meestal plaats via PostNL.

 

Levertijden

Tuindoekenonline probeert uw bestelling te versturen binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Levertijden in Nederland zijn doorgaans 1 a 2 dagen na verzending en leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd na verzending.

 

Bestelling zelf afhalen

Zelf afhalen na telefonische afspraak bij Tuindoekenonline is mogelijk. Tuindoekenonline neemt contact op om een afspraak te maken over de datum en tijd wanneer u uw bestelling kunt halen. U kunt uw bestelling bij afhalen alleen contant betalen. Pinnen en/of chippen is helaas niet mogelijk.

 

Ruilen en retourneren:

 

Wat te doen bij retourneren?

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren.

Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is Koi Gifts genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen.

 

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Tuindoekenonline kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

 

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Tuindoekenonline heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

 

 

Afkoelperiode:

U heeft een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar u toe).

 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden na ontvangst van het geretourneerde product binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten.